Ispunjen život

Susret koji je obogatio moj život; Jovana Miljanović

Upoznajte Jovanu Miljanović

Prilikom posjete Beogradu u maju, upoznala sam jednu od najuspješnijih blogerki u regionu Jovanu Miljanović. Jovana je mlada i uspješna poduzetnica i već dugi niz godina vodi fantastičan blog na kojem zaista možete naći mnogo savjeta o marketingu, uspjehu u poslu, motivaciji, studiraju i stipendijama u inostranstvu, kako napisati dobar CV, a meni lično su teme u vezi pisanja bloga mnogo koristile.

Tekstovi su pisani jednostavnim terminima i riječnikom, gdje Jovana besplatno dijeli svoje znanje i iskustvo koje je zaista na zavidnom nivou. Iako sam nova u oblasti pisanja bloga lako sam razumjela sve njene tekstove. Tekstove sam pročitala po nekoliko puta, i što više ja upoznajem svijet blogovanja, to više učim iz Jovaninih tekstova. Jovanu pratim na društvenim mrežama i blogu već nekoliko godina i njen blog mi je dao mnogo korisnih savjeta, motivacije i mnogo sam naučila od nje. I učim još uvijek.

Ima susreta koji ostave dubok trag u našem životu, a moj susret sa Jovanom je sigurno jedan od njih u mom životu. Kako opisati ta osjećanja, kada jednu osobu i njen rad pratite kroz tekstove i videa, i ona se odjednom nađe pred vama? Iznenadjenje, radost i mala trema u istom trenutku, moram priznati.

Kako sam upoznala Jovanu Miljanović

inspiracija, motivacija,ispunjen zivot,edukacija,beograd,jovana miljanovic
Hotel Moskva Beograd

Dan je bio sunčan, temperatura skoro ljetna i obilazak Beograda je tekao po planu. Svratili smo u jedan butik, nešto smo i probali, ali generalno kratko smo se zadržali. Međutim, kada smo izašli dočekalo nas je tamno nebo, sve je mirisalo na kišu i od sunčanog dana ni traga. Nalazili smo se blizu hotela Moskva i muž je predložio da sjednemo u baštu dok ne prođe nevrijeme.
Sin i ja smo se složili bez ijednog komentara, a to nije baš čest slučaj u našoj porodici. Kiša će nam poremetiti planove za taj dan, ali ja uvijek nastojim naći nešto pozitivno u svakoj situaciji. Tako i u ovoj kažem sebi okej taman da probamo desert Moskva šnita o kojoj sam čitala tog jutra.

Sada znam da je univerzum kreirao crni oblak pored hotela Moskva baš u to vrijeme sa određenim razlogom 🦋

Uživali smo u našem desertu i moju pažnju privuče poznati smijeh. U istom momentu muž me upita ,,Jeli ono ona tvoja što je pratiš na FB”? Nije mogao da se sjeti imena, a ja sam Jovanine tekstove prepričavala u kući i pokazivala njena videa, tako da je poznata u našoj porodici. Nekoliko stolova od nas sjedila je Jovana sa prijateljicom i svojim prepoznatljivim smijehom. U prvom momentu sam se dvoumila da li da joj priđem i pomislila sam možda je ometam u važnom razgovoru? Ali kada ću ja opet doći u Beograd i kada će mi se ukazati takva prilika ponovo? Brzo sam odlučila da je želim pozdraviti i da joj uživo kažem koliko joj se divim, cijenim njen rad i da meni lično mnogo pomažu njeni savjeti i skustva koja dijeli sa nama. Mislim da svaki čovjek, ma koliko bio poznat i uspješan, voli čuti da se njegov rad cijeni i da koristi drugim ljudima. Jovana me dočekala sa iskrenim osmijehom, popričale smo o njoj i o meni i ja sam se zaista osjećala dobrodošlo u njenom društvu.

Na kraju slikanje, zagrljaj i za mene jedan veliki doživljaj.

Jovana je živjela i radila 5 godina širom svijeta u Njujorku, Londonu, Dubaiju, Kipru i Abu Dabiju, a trenutno živi u Beogradu gdje vodi vrlo uspješne radionice ,,Od hobija do posla” Radionice su namjenjene svim generacijama i ljudima raznih profila koji žele da svoj hobi ili posao dignu na jedan viši nivo i počnu da žive od toga. Želja mi je da prisustvujem njenoj radionici i nadam se da će mi se ta želja ostvariti.

Mene fascinira njena mladost, otvorenost, energija, znanje i iskustvo koja zaista može da motiviše sve one koji žele promjenu i napredak. Od srca joj želim još mnogo uspjeha u svim oblastima života i da nas i dalje obogaćuje novim iskustvima i znanjima. Veliko hvala za sve što smo do sada naučili od nje.

Blog post je napisan iz moje lične želje i svakako ću upoznati Jovanu sa njegovim postojanjem. Ovim tekstom želim da još više ljudi sazna za fantastičnu Jovanu Miljanović i da zajedno širimo pozitivne sadržaje ☺☺ Jovanu možete da pratite na njenom blogu www.jovanamiljanovic.com i socijalnim mrežama.

One comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *