Ispunjen život

Pronađi svoju vrijednost

Divna ženo, možeš li zamisliti da napokon OSTVARIŠ svoju promjenu o kojoj razmišljaš danima ili godinama? Želiš li naučiti i kako da ostvariš svoj san i željenu promjenu sa LAKOĆOM?

Pogledaj duboko u sebe i ako je odgovor tvoga srca da, ovo je radionica bas za TEBE. Na ovoj jedinstvenoj radionici ćeš doći do ključa za svoju fantastičnu promjenu, a to su tvoje lične vrijednosti, a to je ono što je tebi zaista važno sada.

Ova radionica je rezultat moje ogromne želje, energije i kvalitetnih znanja koje želim da podijelim sa hrabrim ženama, da vas podržim do fantastičnih promjena, a sigurna sam da ćete sve to osjetiti na ovoj radionici.

Za koga je ova radionica?

Možda ste i vi kao većina žena, počinjale i odustajale od svojih snova mnogo puta do sada? Možda vas je strah da uopšte krenete ili osjećate da nemate motivacije u sebi? Ako prepoznajete neku od ovih nekorisnih situacija u svom životu, onda je ovo idealan trenutak da saznate da je najveći razlog za to vaše neusklađene vrijednosti.

Vrijednosti su ono sto je tebi kao ženi lično važno i one se nalaze na našem najdubljem nesvjesnom nivou. Dokazano je da one upravljaju sa nama i našim životom, znali mi to ili ne. Naše najviše vrijednosti su provjereno naša najmoćnija snaga i motivacija kada želimo da ostvarimo svoj cilj i da u svoj život uvedemo bilo koju promjenu.

Ova jedinstvena radionica ,,Pronađi svoju vrijednost’’ nije za vas još, ako mislite da je ključ za vaše fantastične promjene u rukama okruženja, roditelja ili partnera ili ako čekate da vam oni obezbjede osjećaj ispunjenosti po njihovim vrijednostima.

Kako praktično izgleda ova radionica?

Ja ću vas posvećeno voditi kroz jednostavan proces i izuzetno efikasnu procesnu vježbu gdje ćete istražiti svoje lične vrijednosti u životnoj oblasti koja je vama najvažnija trenutno.

Nakon toga ćete uz moju podršku napraviti svoju listu najkorisnijih vrijednosti koje su vam potrebne na putu željene promjene.

Treći korak je Individualna sesija kako bi potpuno ojačali tvoje najfantastičnije vrijednosti koje su tvoja snaga i motivacija, jednostavno ključ za tvoju fantastičnu promjenu.

Kad jednom naučite da istražujete svoje vrijednosti i da napravite listu svojih ličnih vrijednosti uz moju podršku, vi možete to primjenjivati svaki puta kada se nađete u velikoj životnoj promjeni.

Na ovoj  jedinstvenoj radionici radićemo vrlo praktično:

 • Predavanje, šta su vrijednosti i njihov uticaj na naš život
 • Hipnomeditacija ,,Moje vrijednosti, moja moć” za opuštanje
 • Vježba gdje kroz praktičan rad istražujete svoje lične vrijednosti, a drugi korak da kreirate novu listu svojih najviših vrijednosti koje vas potpuno podržavaju da ostvarite svoj cilj sa lakoćom.

BONUS: Individualna coaching sesija online za usklađivanje i jačanje energije tvojih novih ličnih vrijednosti. Na radionici zakazujemo termine.

Ko ste nakon ove radionice?

Ovo će  biti posebna radionica za odvažne i spremne žene, gdje ćete posvetiti vrijeme sebi i onome što stvarno želite. Pored moje posvećene podrške,energije i znanja bit ćete okružene divnim ženama koje su spremne preuzeti aktivnu ulogu u ostvarenju svojih snova i svog ispunjenog života, isto kao i ti.

Nakon ove sjajne radionice i efikasnog procesa ti ćeš biti žena koja

 • živi u skladu sa svojim najvišim vrijednostima
 • zauvijek mijenja svoj pogled na život
 • osjeća ogromnu unutrašnju motivaciju
 • lako pravi jasan plan za ostvarivanje cilja
 • zna da donese najkorisnije odluke
 • osjeća se ispunjeno

Šta vam je potrebno za radionicu?

 • Odvojite vrijeme za sebe
 • Pripremite omiljeno piće
 • Pribor za pisanje
 • Mirno mjesto

Gdje? Kada? Kako?

Datum održavanja radionice: utorak, 16. februar 2021.
Vrijeme: 19.30 -21.30h
Lokacija: Online preko Zoom aplikacije

Učešće: 99 eura za uplate do 12.2.2021, a nakon toga redovna cijena 111 eura

Prijave: direktno na email ispunjenzivot.com@gmail.com ili dole putem kontakt forme.

Link za Zoom dobijate na mail sat vremena prije početka radionice!

Radujem vam se od 💚

Prijavi se na radionicu