Ispunjen život

Postavi i ostvari svoje ciljeve

Razmišljaš li već nedeljama o svojim snovima? Možda želiš da uvedeš korisnu naviku, da povećaš životnu radost ili da pronađeš novu profesiju za sebe?

Da li je to uopšte moguće u ovoj situaciji? Vjeruj mi da jeste.

Znam da se pitaš kako.
U želji da podržim žene u ovoj iscrpljujućoj situaciji, koja je potpuno nezdrava za naš mentalni i emotivni dio, a koja je ista za sve žene od Australije preko Evrope do Amerike, kreirala sam kvalitetnu interaktivnu radionicu koja će se odvijati uživo u nedelju 23. maja!

Šta dobijaš ovom online radionicom?

Tokom radionice dobit ćeš znanje o moćnim vještinama kojima možeš da ovladaš, kao i da odmah primjeniš alate koji će ti omogućiti da usmjeriš svoje misli ka svojim fantastičnim ciljevima. Postavljanje i ostvarivanje ciljeva ti može pomoći da živiš kvalitetniji i ispunjeniji život čak i u ovoj situaciji.

Na ovoj radionici ti imaš sjajnu priliku da iskusiš blagodeti rada u grupi uz moju maksimalnu podršku. Osjetit ćeš energiju i podršku u grupi sa drugim ženama koje su odlučile da naprave pomak u svom životu.

Program radionice

Interaktivna radionica se sastoji od kratkog predavanja i efikasnih procesnih vježbi. Podeljena je na tri dijela:

  1. Pretvori svoj san u cilj koji se ostvaruje

Naučit ćeš kako da svoj važni cilj definišeš i zapišeš po najuspješnijoj metodologiji na svijetu.

  1. Tvoja unutrašnja snaga
    Samopouzdanje je ključno da kreneš ka svom cilju odmah. Svoje samopouzdanje povećavaš kroz efikasnu procesnu vježbu ,,sidrenje’’.
  2. Putovanje ka tvom fantastičnom cilju
    Ti definišeš jasne korake koji te sigurno vode dan po dan do tvog cilja. Naučit ćeš važnost i uticaj fleksibilnosti na tvoj cilj i tvoj život.

BONUS ZA TEBE:  energetska vježba koju će izvesti gošća radionice – Danijela Antić, NLP Master, Intuitive & Success Coach. Kroz efikasnu energetsku vježbu povezuješ se emotivno sa svojim ciljem i osnažuješ svoje samopouzdanje na dubokom nesvjesnom nivou što ti omogućava da ostvariš svoj željeni cilj sa lakoćom. Za kvalitetniji i ispunjen život koji zaslužuješ!

Gdje? Kada? Kako?

Radionica se održava u nedjelju, 23. maj na Zoom-u 10:00 – 13:00.
Investicija za ovaj jednistveni program je tvoja volja i 30 EUR

Poklon za tebe:. Na radionici te čeka i vrijedan poklon.

Uplate su moguće na način koji tebi najviše odgovara:

Paypal: kornelija1711@gmail.com
Western Union: Kornelija Kozomara, Danska

Prijave su do petka 21. maja 2021. godine, do 12.00. Broj mjesta je ograničen.

Radujem vam se od 💚