Ispunjen život

Life Coaching – “Ispunjen život”

Često sam imala priliku da čujem kako ljudi kažu kada se pomene life coaching:“Meni da neko govori kako da živim?!”. Kao što sam navela u uvodnom predstavljanju, posao coacha je da ti pomogne na putu odluke u okviru koje mijenjaš svoj život – nikako da ti govori KAKO da živiš svoj život. Samo promjene koje preduzmeš sa ciljem da svaki segment tvog života bude izvor radosti, inspiracije, spokoja, su promjene koje vode do toga da živiš zaista ispunjen život. Zato sam i nazvala ovu uslugu “Ispunjen život”. 

Šta je to”ispunjen život? Šta misliš?

Da imaš momka, muža, da si zdrava, da imaš puno novca, da imaš stan, auto, da si sretna, da imaš puno slobodnog vremena? Odogovor na ovo pitanje svakako jedino možeš dati ti, sama. Ja sam tu samo da pomognem i ponudim znanje koje sam stekla kako bi taj proces tekao što bolje i bezbolnije.

Tako da, ukoliko razmišljaš o promjeni posla, želiš započeti svoj  biznis, uvesti korisne navike, imaš cilj koji nikako da počneš da ostvaruješ, želiš da poboljšaš partnerski odnos? Možda nemaš jasnu ideju šta bi tačno željela da promijeniš i osjećaš se sputano i nezadovoljno? Ili znaš šta bi željela da ostvariš, ali nemaš motivciju i ne znaš odakle da počneš. To su situacije u kojima ti stručna intervencija coacha može pomoći da otkriješ želje, svoje potencijale kada je u pitanju određena oblast života, i da u končanici ustanoviš najbolji način za tebe da dođeš do željenog cilja.

Svakako, to nije sve. Ja želim da pomognem i da radim sa svakom ženom koja mi se obrati, uz jedan mali uslov – želim da radim sa ODVAŽNOM ŽENOM – ženom koja želi da ostvari svoj san. Možda ne zna baš kako, možda ne zna tačno ni koji je njen san (zna ali misli da ne zna :)), ali iskreno želi da se bavi sa tim. 

Svaka osoba drži toliko moći u sebi da je jednostavno mora pustiti na slobodu. Ponekad je ljudima potrebno da ih se malo pogura, usmjeri, da malo podrške, i malo coachinga, i mogu se dogoditi najveće stvari.
Pete Carroll

Coaching program ,,Ispunjen život” i moja podrška ti mogu pomoći da:

Kako se odvija coaching?

5 SESIJA

1 SESIJA - 1 SAT

5 SEDMICA

ONLINE RAZGOVOR

1 SESIJA - 50 EUR

Koje faze prethode dogovoru sesija?

1. Neobavezni uvodni razgovor
30%
2. Utvrđivanje potrebe za sesijama i dogovaranje termina, načina rada
60%
3. Održavanje sesija
100%

Ukoliko te zanima ova tema, budi slobodna da mi se obratiš i da održimo neobavezan razgovor.
Kontakt forma se nalazi ispod.

Pitaj me, zakaži razgovor