Ispunjen život

Integracioni Coaching – “Obasjajte svoj život”

Tokom života u stranoj državi ponekada su izazovi preveliki, a emocije preteške da bi ih osoba sama riješila i savladala. Ponekada je dovoljna pomoć članova porodice i prijatelja, da kroz razgovor i dobar savjet osjetite olakšanje.

Međutim, ponekad imamo osjećaj da baš ništa ne pomaže i da naš problem niko ne razumije. To je znak da prijatelji i rodbina jednostavno nisu dovoljni i da je potrebno potražiti stručnu pomoć coacha.

Ja kao vaš coach imam svoje lično iskustvo života u stranoj državi, poznajem mentalne i emotivne procese kroz koje se prolazi prije, prilikom i nakon same emigracije, preduzela sam kvalitetne edukacije, i sve to koristim da vama pomognem da napredujete, odnosno jednostavnije prevaziđete izazove koji se neizbježno pojavljuju tokom emigracije i integracije.

Za vas sam kreirala izvanredan coaching program ,,Obasjajte svoj život”. Teme sam izabrala na osnovu iskustava kroz koje sam i ja prolazila, kao i iz iskustva emigranata sa kojima svakodnevno radim.

Jedan od velikih pluseva da budete imigrant jeste da ponovo započinjete u pogledu svog identiteta.
Joseph O'Neill

Coaching program ,,Obasjajte svoj život” i moja podrška vam mogu pomoći da:

Kako se odvija coaching?

5 SESIJA

1 SESIJA - 1 SAT

5 SEDMICA

ONLINE RAZGOVOR

1 SESIJA - 50 EUR

Koje faze prethode dogovoru sesija?

1. Neobavezni uvodni razgovor
30%
2. Utvrđivanje potrebe za sesijama, dogovaranje termina i načina rada
60%
3. Održavanje sesija
100%

Ukoliko vas ova tema zanima, kontaktirajte me neobavezno za informativni razgovor putem kontakte forme ili neke od društvenih mreža.

Pitaj me, zakaži prvi razgovor