Dnevnik Sretno zaposlena

Za ostvarenje i zadovoljstvo savremene žene u profesionalnom životu

Razvoj karijere uz postizanje zadovoljstva na radnom mjestu je zahtjevan proces i ne ide uvijek glatko. Promjene se u današnje vrijeme veoma brzo dešavaju, često treba da odlučujemo o trenutnoj sitaciji na poslu, o aktivnostima koje obavljamo ili o novim mogućnostima, zato je važno da se aktivno bavimo svojom karijerom.

Dnevnik je nastao iz moje želje da ti pomognem da se izvučeš iz navike odlaganja, da ostvariš ono što je tebi bitno na poslu, postaneš zadovoljnija te živiš zdrav balans između karijere i porodice.

Dnevnik ti omogućava da pristupiš svojim snovima o poslu i karijeri na malo drugačiji način, da imaš konkretne korake i da odlučiš šta možeš raditi svaki dan što te vodi korak bliže tome da postaneš Sretno zaposlena.

Kada to ostvarimo onda smo mi motivisane, onda rado radimo, dajemo svoj doprinos i onda smo u dubini sebe zadovoljnije jer znamo da doprinosimo našem timu, našoj kompaniji i doprinosimo sebi i nama bliskim ljudima u okruženju.

Upoznajmo se …

Ja sam Kornelija Kozomara, tvoj kouč za karijeru, edukator i sretno zaposlena sedamnaest godina..

Pomažem ti da se samopouzdanije zauzimaš za sebe na radnom mjestu, da konačno prestaneš da čekaš i da ostvaruješ ono što u tvom srcu i tvom tijelu budi iskru zadovoljstva svako jutro.

Moj prelomni trenutak ,,od zaposlene do sretno zaposlene” žene je bio kada sam sa trideset godina odlučila biti uspješna, uvažena i zadovoljna poslovna žena.

Usudila sam se da promijenim zanimanje i od tada investiram vrijeme, novac i energiju u stručne edukacije i lični razvoj kroz koučing programe i individualni koučing.

Zato sam sa 40+ svoj višegodišnji rad i usavršavanje kao profesionalni kouč i NLP Trener dodala karijeri ekonomiste i ozvaničila profesiju kouča u oblasti pružanja podrške ženama u poslovnom svijetu koje žele da napreduju sa osmjehom na licu.

Ako ti odlučiš da čekaš neko čudo sa neba da riješi tvoje
probleme na poslu i da ostvari tvoje ciljeve … zamisli kako će tvoj radni dan izgledati za godinu, tri ili pet? Kako ćeš se tada osjećati?


Ako odlučuješ preći most ,,od zaposlene do sretno zaposlene”
kao što sam i ja, od srca te podržavam na tom putu.

Sretno zaposlena je više od posla za platu, zar ne? To je način života koji je kvalitetniji i ispunjeniji u svim
oblastima.

Radujem se da te upoznam ❤


Kornelija Kozomara
Tvoj kouč za karijeru

Sretno zaposlene žene

Prvi put sam na nekoj radionici i baš sam zadovoljna. Ka svom cilju koji sam postavila polako korak po korak idem ka njemu. Osećam se sjajno i baš se radujem učestvovanju u radionici. Svako jutro zajedno svesno dišemo. Osećam se fantastično, imam više samopouzdanja, vidim pomake radom na sebi. Hvala jos jednom od 💖💝💖
Marijana Petković, Beograd
Pravnik
Draga Kornelija, Hvala na poklonu, zaista si me obradovala. Evo napisala sam nekoliko rečenica za program. Nadam se da će biti dovoljno. Ja sam zaista sretna sto sam se uključila, kao i na jutarnja druženja Win Hof metode disanja. Program Proljeće je, probudi se i ti je fantastičan. Na radionicama sam upoznala divne žene, sjajno smo se družile i bila je nevjerovatno pozitivna energija tokom našeg rada. Program sadrži sva relevantna znanja i metode za definisanje vlastitih ciljeva, definisanje koraka za ostvarenje ciljeva, kao i predviđanje mogućih prepreka na putu do cilja, uklanjanje blokada i implementaciju mogućih rješenja. Tople preporuke za programe koje vodi sjajna Korenlija Kozomara. Srdačan pozdrav! Još jednom hvala za dnevnik, neizmjerno sam sretna!
Amela Mujagić, Sarajevo
Prosvjetni radnik
Moje iskustvo: Kornelija nas je provela kroz proces gde jednostavno ne postoji nemoguće, odvela u prodavnicu želja i pokazala kako da naručimo ŽELJENO da bi nam sa lakoćom bilo isporučeno. Divna energija grupe, uz njenu pomoć mi svojim zalaganjem i radom na sebi smo korak bliže do CILJA, a samim tim i postale srećne i ispunjene žene. Kornelija nam je svojim primerom kako postati odvažna žena i kako je radom na sebi promenila svoj život i živote žena sa kojima je radila. Toplo preporučujem svim zainteresovanim ženama da rade sa njom.
Slađana, Nemačka